Pages

Dag Sinterklaasje

Al vanaf de intocht van de goedheilig man heb ik me voorgenomen om hem een eervol plekje op mijn blog te geven. In de afgelopen periode heb ik heel veel inspiratie opgedaan (zo ben ik bijvoorbeeld naar Flavourites Live gegaan omdat ik kaartjes won via Studio klein geluk) maar helaas ontbreekt het me op het moment aan tijd. Omdat de Sint vast nog niet in Spanje is aangekomen (wat een storm!), op de valreep een blogpost..


De fleurige Vier&Versier Kalender van Gezinnig hangt sinds Flavourites Lives te pronken in onze 'bijkeuken'. Het is een maandplanner met feestelijke extra's, zo bevat iedere maand een knipvel met knutselmateriaal en is hij prachtig geïllustreerd door Caroline Ellerbeck. Daarnaast heeft ieder gezinslid een eigen icoontje zodat je in één oogopslag overzicht hebt (kijk, dat kan ik wel gebruiken). Jullie merken het... ik ben fan. In een volgend blogbericht zal ik meer aandacht besteden aan de fantastische producten van Gezinnig en een duidelijke foto plaatsen van het pronkstuk in onze bijkeuken.


Dit jaar werden de Sint en zijn Pieten verrast door raamtekeningen en -krabbels op het raam. Onze grote superheld tekende een mooie stoomboot met bijpassende sloep.


Natuurlijk bakte we ook pepernoten volgens het recept van zwarte piet.
Op een avond stond er zo maar een pot met pepernotenmix voor de deur, een verrassing van een lieve vriendin:


Op 5 december zelf werd ik, door een voor mij nog steeds onbekende Sint, verrast met een lief gedicht en een kleinigheidje! En toen was het heerlijk avondje daar, wat hebben we genoten! Het grootste cadeau was het enthousiasme van klein eigenwijsje en onze grote superheld die vol van vreugde door de kamer stuiterden.


2 reacties:

Marit zei

Leuk! Superfoto's, tot snel! X

Indruk zei

met zo'n leuke kalender staat dus iedere maand garant voor knutselplezier. heerlijk die windowmarkers he? Doen het ook leuk op potjes. Fijne zondag, Pascale X

Een reactie posten