Pages

Dank u Sinterklaasje

Deze avond heb ik uit volle borst het hele arsenaal aan sintliedjes de revu laten passeren. Natuurlijk zat ik bij de openhaard zodat de luisterpiet mijn activiteiten heeft kunnen registreren. Verder ben ik behoorlijk braaf geweest. Vol verwachting heb ik dan ook mijn verlanglijstje samengesteld:

1. Diana F+ (lomography camera) 2. HAY keukenschaar (medium) 3. HAY spiegel strap (grijs) 4. Zilverblauw poster* 5. DIY houten enveloppen mal (groot) 6. Soepkalender van Snor 7. Word Banner (zwart of goud, ik ben niet veeleisend :)
Oh en Kerstman? Als de Sint de poster van Zilverblauw in alle haast vergeet af te leveren, zou u deze dan alsnog kunnen bezorgen? In dat geval graag voor 15 december bestellen... dan krijg je er gratis de fantastische 'liefde poster' bij.

6 reacties:

Marit zei

Fijne verlanglijst!! Je kan maar duidelijkheid bieden aan Sinterklaas en zijn Pieten, toch? Die Hay spiegel, zilverblauw posters, banner.....zucht....oh, de Hay schaar heb ik mezelf al kado gedaan op de woonbeurs.....maar als altijd....er blijft nog genoeg te wensen over ;-) fijne dag nog!

Indruk zei

Mooie spulletjes, het schaartje en de enveloppenmal heb ik al. Ik hoop dat je wensen worden vervuld. Pascale X

Els zei

Geweldig lijstje!
Hoop voor je dat je enkele items zult krijgen :-)

Fijne zondag
X Els

Een dotje wat zei

Fijn lijstje! En nu extra braaf zijn, dan komt het vast goed :-) fijn weekend xx

Mireille zei

Een heerlijk lijstje zeg, wie weet! ;)

Maaike zei

Leuk lijstje! En de kristalmal heeft 'm vakkundig weten te passeren :). Ik hoop dat de luisterpiet je gehoord heeft. Die envelopmaker is verslavend, ik heb al hele stapels en weet nog niet van ophouden. Vooral met tijdschriften is het leuk, iedere envelop weer anders.
Leuk dat je via Bea bij mij terecht gekomen bent, mooie blog heb je zelf ook!
Doe haar de groeten :)
fijne zondag,
xo
Maaike

Een reactie posten