Pages

2014 is loading...

Bron: Pinterest

2014 is loading... Nog 2 nachtjes slapen en dan sluiten we 2013 af. 2013 was voor mij persoonlijk een jaar waarin ik en mijn omgeving een aantal tegenslagen te verwerken kregen. Maar 2013 was vooral ook een jaar waarin ik veel van mijn wensen uit heb laten komen. Waarin ik (warempel) steeds vaker voor mezelf koos en daar ben ik trots op.

In 2013 kreeg mijn blog meer vorm en werd maarliefst bijna 21.000 keer bekeken. Dit is mede te danken aan Marieke en Marit. Marieke gaf me wat blogtips en Marit liet me blozen door een blogpost 'Talent in the spotlight' aan mij te wijden. Het is bijzonder dat de dingen die ik leuk vind om te doen door zovelen gelezen worden en je een soort van verbondenheid/vriendschap voelt met een aantal andere bloggers. Dank daarvoor!

De top 3 van meest gelezen blogposts in 2013
Het superhelden kinderfeest
Newborn lifestyle shoot
Hartje verliefd...


Ook ben ik dankbaar voor alle fotografie opdrachten van vrienden, kennissen en familie waardoor ik optimaal van het plezier van mijn hobby heb kunnen genieten en mij verder heb kunnen ontwikkelen.

Een aantal goede voornemens mogen niet ontbreken in mijn laatste blogpost...

2014 wordt het jaar waarin
ik mijn mobiele telefoon wat vaker opzij leg..
ik zelf wat vaker op de foto sta :)
ik meer tijd voor vriendinnen ga vrijmaken
ik met mijn lief naar Londen ga
ik meer boeken ga lezen
ik leer 'nee' zeggen
ik meer aan de knutsel ga

En hopelijk wordt 2014 een HAPPY new year voor iedereen!


3 reacties:

Juffertje in het Groen zei

Ik vind het altijd weer fijn om hier te komen lezen én kijken. Geniet van de laatste en de eerste dagen. Maar er iets moois van in 2014!

Een dotje wat zei

Wat lief dat je mij en Marit genoemd hebt! En goed bezig, trots op je ;-)
Mooie voornemens, komt vast goed! Fijne jaarwisseling alvast.
Xx Marieke

Marit zei

Hoi lieve Marieke, wat een mooie post weer! En wat lief dat je mij en Marieke noemt! Ik ben ook heel trots op jou en ik wil je bedanken voor al je inspirerende posts! Goede voornemens heb je, tot ziens in 2014! Ik wens jou een hele fijne jaarwisseling en alle goeds voor jou en je gezin in 2014! Liefs

Een reactie posten