Pages

Woonbeurs 2013

Door een klein ongelukje stond het bloggen even op een laag pitje.. Maar ik ben er weer!

In de afgelopen week bezocht ik samen met mijn moeder voor de vijfde keer op rij de woonbeurs, het is inmiddels een heuse moeder-dochter traditie geworden waar ik ieder jaar ontzettend naar uit kijk. Ook dit jaar was er weer genoeg te zien, zo werd ik verrast door het Ariadne at Home huis door het subtiele kleurgebruik en de prachtige styling.


In het VT-wonenhuis hing vooral een gezellige sfeer, in de keuken werd gegeten, in de garage werden prachtige vaasjes vervaardigd en er was een echte barbershop.

Bij 'a day with Kate' kocht ik een cadeautje voor een bijzondere gebeurtenis (waar ik helaas nog niks over mag zeggen) en werd ik verliefd op de Bisgaard laarsjes (ik ben nog op zoek naar de rode laarsjes in maat 23/24 met een bruin label, tips zijn welkom).
Natuurlijk kochten we een brood bij Luscious Loaf en peuzelde we het onder het genot van een La Place wijntje op. Na de lunch namen we een kijkje bij de stand van woodprint, een van mijn vriendinnen liet er eerder al eens een door mij gemaakte foto afdrukken. Voor wie eens wat anders wil is dit een echte aanrader.

De focus van de dag lag voor mijzelf op de inrichting van voor de kinderkamers, het gratis flitsadvies gaf me nieuwe inzichten en het 'hebben-hebben' gevoel was nauwelijks te onderdrukken bij de stand van Groovy Magnets.


Ook zie ik het onderstaande tafereeltje zo voor mij bij ons in huis..


Tot drie keer toe ben ik even gaan spieken bij de 'meet the bloggers' tafel, het leek mij leuk om een aantal bloggers te ontmoeten.. maar helaas!

Ik kijk terug op een inspirerende en waardevolle moeder-dochter dag en ben klaar voor de vertaalslag van inspiratie naar actie. Wordt vervolgd?!


Omdat mijn spierballen gebruikt werden voor de aankopen, zijn de foto's van dit blogbericht met mijn iPhone gemaakt :)4 reacties:

Indruk zei

Wat gezellig om samen met je moeder te gaan. Ik ben niet geweest maar heb wel een goede indruk gekregen door de mooie foto's op de blogs. jammer dat je geen blogger bent tegen gekomen, was leuk geweest. Ik heb even je linkjes bekeken, vooral die print op hout is mooi zeg! Pascale X

Bernice - Moments we love zei

Ik denk dat ik wel weet welk cadeautje jij gekocht hebt ;) Leuk! Mooi verslag. Is volgens mij een heerlijke dag geweest...

X

Marit zei

Leuk! Ja, ik sluit me er bij aan, vond dezelfde dingen mooi :-) fijn dat je een leuke dag hebt gehad! Liefs Marit

More Than Living zei

Prachtige foto's!! Bedankt voor je berichtje op mijn blog! Vooral uit jouw mond is dat leuk om te horen:). Maar ik ben er nog lang niet als ik jouw foto's zo bekijk haha.

Een reactie posten