Pages

Kinderboekenweek 2013

Hier in huis zijn we dol op kinderboeken, voor het slapen gaan of gewoon even met zijn allen op de bank. Ons klein eigenwijsje heeft een favoriet: Roodkapje. Haar grote broer verkiest Pluk van de Petteflet. Maar zo zijn er meer toppers:


Tijdens het maken van de overzichtsfoto's kreeg ik halverwege assistentie. Ons klein eigenwijsje gaf een geheel eigen draai aan de 'shoot':Op 2 oktober is de kinderboekenweek van start gegaan, het thema van dit jaar is sport en spel met het motto: 'Klaar voor de start!'. Op de site van de kinderboekenweek vind je allerlei activiteiten, leuke tips en spelletjes. Zelf ben ik nog op zoek naar een goede aanvulling in onze 'collectie', tips zijn welkom!

9 reacties:

Sanne zei

"Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft." Erg leuk! Ook leuk als digitaal prentenboek op de computer.

Ellen zei

Hier is 'het muizenhuis' ook een topper....zeker omdat de hoofdpersonen ook als knuffeltjes verkrijgbaar zijn (net als de Mol van Sanne's reactie!)

Indruk zei

Wat een schattige foto's. Ik kan je geen tips geven want die van mij zijn alweer wat ouder. Pascale X

Een dotje wat zei

Geweldige foto's! Wat ik regelmatig doe, is snuffelen tussen de kinderboeken bij de kringloopwinkel... Daar vind je de prachtigste boeken voor een zacht prijsje! Altijd leuk. Hier worden de ouderwetse sprookjesboeken uit onze kinderjaren door Tijn verslonden ;-) Hij is echt van de sprookjes! Lekker lezen en genieten met je kindjes, liefs Marieke

More Than Living zei

Haha geweldig, leuke foto's! Mooie stapel boeken, hier een soortgelijke stapel.
Liefs Cindy

More Than Living zei

Volgens mij heb jij geen bloglovin he?

Mireille zei

Oh zo fijn altijd die kinderboekenweek. En hoera we kunnen weer helemaal los gaan op de kinderboeken nu t kleinkind er is! :)

kato zei

jip en Janneke! zalig! xx

PSbyDila.com zei

Heb zelf geen kinderen, maar vind het stiekem toch wel leuk om in (mooie) prentenboeken te kijken. :)

Een reactie posten