Pages

Count your blessings

Nadat ik door diverse blogs geprikkeld werd door prachtige fotoverhalen van Piet Hein Eek in Eindhoven, besloot ik om op mijn extra vrije middag zelf eens een kijkje te gaan nemen. Ik startte in het kunstig ingerichtte restaurant onder het genot van een kop koffie en een stuk appeltaart en heb mijn ogen uitgekeken. Mijn tocht vervolgde zich naar het winkeltje met prachtige producten waar ik mezelf nog net heb weten te beheersen.

Verder werd ik blij van een verjaardag van een vriend en het gezellig samenzijn met vriendinnen. De week sloten we af met zonnige (en ijskoude) wandeling in de bossen, waar Tijn met zijn voetbalschoenen (ja, echt... die had hij aan) de bevroren plassen vermorzelde.


1 reacties:

Een dotje wat zei

Hoi Marieke, bedankt voor je berichtje op mijn blog. En grappig; ik heet ook Marieke en mijn zoontje heet ook Tijn! Ons meisje heet Nora, maar we hebben nog serieus nagedacht over Kiki! Toevallig hè? Je hebt geen volgers-knop volgens mij. Ga ik de link plakken, zodat ik je toch kan volgen. Fijne avond! Enne, prachtige foto's maak je!

Een reactie posten