Pages

Not just another BAG - studiodewinkel.nl

Sinds ik op de woonbeurs de stand van studiodewinkel.nl heb bezocht, ben ik zo'n beetje verliefd geworden op alles wat er te koop is in de webwinkel. Het meest hou ik nog van het popje 'blauwe druif' (eerste foto van de drie) maar mijn man deelt mijn liefde niet dus hij ontbreekt helaas nog steeds in onze woonkamer.

Studiodewinkel.nl werkt samen met aansprekende kunstenaars en ontwerpers. Veel producten zijn uniek of worden in kleinere oplages gemaakt. De producten zijn ingedeeld in de categorieën: kunst, wonen, mode en kids. Neem een kijkje en deel mijn liefde!


Tijdens de woonbeurs heb ik bij een aantal voor mij aansprekende interieurstands foldermateriaal verzameld in mijn 'Not just another BAG'. In deze nieuwe rubriek wil ik met jullie delen waar ik blij van werd!


1 reacties:

Stephanie zei

Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! Ik kom meteen ook even een kijkje nemen :) ben ook fan van Studio de winkel. Heb de kaarsenstandaard van Lammers en Lammers in mijn huis staan, erg leuk. Het blauwe popje is ook erg leuk op je foto. en weet je, zo groot is ie niet, dus misschien valt t je man niet eens op ;)
Ik wens je een mooi 2013 toe!

Een reactie posten