Pages

Bruiloft ~ Stefan en Maike

Al vanaf het moment dat Stefan en Maike bij mij voor de deur stonden, stond ik te popelen: mijn eerste huwelijk! Op 31 mei was ik voor de wekker wakker en had ik kriebels in mijn buik. Het was een voorrecht om op deze dag van dichtbij de liefde te voelen en is eigenlijk niet in woorden te bevatten.

Stefan vertrok in de vroegte naar zijn ouderlijk huis en op het (voor Stefan) geheime kamertje begonnen voor Maike de voorbereidingen voor deze veelbelovende dag. En dat werd het! We hadden plezier tijdens de fotoshoot, ik werd geraakt door de mooie klanken tijdens de ceremonie en genoot van de gezelligheid onder de gasten.

Het was een lange maar o zo gezellige dag waarin het dolverliefde bruidspaar me meenam in hun feestvreugde. Stefan en Maike bedankt voor jullie vertrouwen in mij, 31 mei... een dag om nooit te vergeten!

Tot slot ~ Ik vroeg Stefan en Maike om mij te laten weten hoe ze mijn aanwezigheid als fotograaf hadden ervaren. Onderstaande woorden maakte me ontzettend trots.

Enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit...
Toen we jou vroegen om onze bruiloft te fotograferen reageerde je al meteen heel enthousiast, je wilde er nog even over nadenken, maar al snel gaf je aan er héél veel zin in te hebben, en dat is ook gebleken. We hebben een paar gezellige avondjes gehad om de dag door te spreken en voor te bereiden, van de andere voorbereidingen hebben wij niet zoveel meegekregen, behalve jouw betrokken en leuke mailtjes die je stuurde: 'Wat vinden jullie hiervan?' en 'Wat vinden jullie daarvan?'. Hierdoor leefde wij ook steeds meer naar onze grote dag toe. Op de dag zelf kwam je aanzetten met een geknutseld draaiboek, met hierin de hele dag voorbereid. Wat bij ons bovenaan stond was spontaniteit, nou dat is zeker gelukt, wij zijn ons slechts op enkele momenten bewust geweest van jouw aanwezigheid, de spontaniteit is dan ook zeker terug te zien in onze geweldig gave foto's. 's Avonds toen wij moe, maar nagenietend van een geweldige dag onze eerste foto van jou ontvingen konden we onze ogen niet geloven. WAT EEN SUPER GAVE FOTO. We zeiden tegen elkaar, 'Dit is vast de allermooiste!'. Maar de dagen daarna volgden er steeds maar weer hele mooie foto's. Uiteindelijk heb jij voor ons het mooiste aandenken aan onze dag gemaakt; het fotoboek! Dit boek is al met veel bewondering door onszelf, familie en vrienden bekeken. Marieke, super bedankt voor jou enthousiasme, betrokkenheid en creativiteit.

2 reacties:

Indruk zei

Kan me zo goed voorstellen dat als je zo'n vraag krijgt daar over moet nadenken. Zo spannend om zo'n belangrijke dag op de gevoelige plaat vast te leggen. Maar wat een prachtige foto's heb je gemaakt van het mooie bruidspaar. Zo te zien hadden ze gelukkig ook mooi weer. Daar kun en mag je zeker trots op zijn! Pascale X

Een dotje wat zei

Prachtig! De liefde spat ervan af :-)

Een reactie posten