Pages

Webshop in beeld ~ Coos-je

Maandelijks licht ik een website uit met producten waar mijn hart sneller van gaat slaan, waarvan mijn hebzucht buitenproportionele vormen aanneemt. Stephanie Koster is de eigenaresse van Coos-je, de webshop die deze rubriek aftrapt.

Coos-je Nordic Living richt zich op Home Decor en Lifestyle voor kids en hun moeders met een zorgvuldig gekozen collectie. De meeste merken die zij verkoopt zijn Scandinavisch, maar er zijn ook Nederlandse, Spaanse en Engelse producten in de shop te vinden. Allen passen in een Scandinavisch interieur en een groot deel van de collectie is handgemaakt, dat is waar Coos-je voor staat. De topper op mijn wishlist is het lichtsnoer (String light), ten tijden van het schrijven van deze blog, deed ik hem mijzelf cadeau. Het is dat het babytijdperk inmiddels achter me ligt anders was ik me te buiten gegaan aan de unieke en te schattige babydekens, de dollies en als finishing touch en musthave de posters.
Neem snel een kijkje in de shop!

4 reacties:

Indruk zei

Helemaal mee eens, ik heb ook al mooie spulletjes bij haar gekocht. Pascale x

More Than Living zei

Wat leuk dat je dit doet! Inderdaad een mooie webshop en het lichtsnoer staat ook op mijn wensenlijstje;)
Liefs Cindy

Clarieke zei

Inderdaad een hele gave webshop! Ik vind het lichtsnoer ook heel erg mooi!

Stephanie Koster zei

Leuk dat mijn shop als eerste in je reeks is gepubliceerd! Ik ga het lichtsnoer einde van deze week naar je opsturen i.v.m. je vakantie.
Nogmaals hartelijk dank.

Stephanie - Coos-je

Een reactie posten