Pages

Always...


De laatste tijd lijkt het alsof ik meer dan anders stil sta bij mijn geluk.. Nou zijn er de laatste tijd ook wel een aantal vreugdedansjes gedaan. Zo lazen jullie vast het interview met mij op het blog van Marit (wat ik overigens geheel te danken heb aan Marieke). Daarnaast zijn we in huis bezig met een aantal veranderingen, lukt het me om meer tijd vrij te maken voor de dingen die me blij maken en word ik gevraagd voor leuke opdrachten door vrienden en kennissen. Ondertussenn pin ik er op los op Pinterest, vanaf volgende week start ik met 'mijn' nieuwe rubriek 'Pinspiration'.

Ons eigenwijsje aan het tutten in de speelhoek:

Onze superheld die zijn eerste voetbalwedstrijd speelt (en zelfs na 4 verloren wedstrijden nog met een grijns vol voetbaltrots het veld verlaat):


Een fijne wandeling in de natuur:


Ik probeer dit fijne gevoel lekker vast te houden. Wat maakte jullie blij de laatste tijd?

3 reacties:

Een dotje wat zei

Wat een fijne foto's weer! En lief dat je mij noemt, maar je hebt het aan jezelf te danken hoor ;-) Je werk is gewoon prachtig!
Ik werd deze week blij van het lekkere weer, bosavonturen ;-), shoppen in Eindhoven, verjaardagen vieren, zussenavond, sporten (Zumba én hardlopen... pfff) én vandaag de Yvestown Fair. Ga je volgend jaar mee? Fijne nieuwe week alvast en geniet van de zondag!
xx Marieke

Indruk zei

Fijn om inderdaad stil te staan bij de kleine gelukjes! Fijne zondag, Pascale X

Marit zei

Hoihoi, fijn is dat die momenten dat je je je echt oprecht dankbaar mag voelen! Geniet ervan!
Mooie foto's weer!

Een reactie posten