Pages

Bedankje voor de juf/meester

Het einde van het schooljaar nadert, tijd om naar de zon te vertrekken, de boel de boel te laten en fulltime te genieten van je gezin. Na morgen geniet Tijn van 6 weken vrije tijd... en zijn juffen ook! Onvoorstelbaar wat hij in een jaar tijd allemaal heeft geleerd op school en hij gaat met plezier en dat komt onder andere door de schatten van juffen die hij heeft. Dit geldt ook voor Kiki die het onwijs naar haar zin heeft in het 'Kabouterbos', na de vakantie maakt ook zij een overstap naar een nieuwe groep en ze zal haar leidsters gaan missen. Ze praat erover alsof ze de leidsters bezit, MIJN Ilse, MIJN Kim en MIJN Simone. Kiki is dol op ze. Kortom, tijd voor een bedankje..
Bovenstaand idee deed ik op op de facebookpagina van Red-Rag en naar idee van Anki. Tijn schreef er zelf een persoonlijke brief in geheimtaal bij. Op de letter 'M' zie je twee poppetjes, dat zijn juf Marion en Ellen :)

Last minute nog op zoek naar bedankjes, kijk eens hier, of hier?

5 reacties:

Een dotje wat zei

Heel erg leuk!! Nieuwe stijl :-)
Knopen doorgehakt? Xx Marieke

Een dotje wat zei

Ja, het werkt! Ik kan nu rechtstreeks naar jouw blog :-) Leuk!

Unknown zei

Wat een leuk idee. Ik zat deze week ook net te bedenken wat ik zou maken.
Via marieke kwam ik op je blog, je maakt inderdad erg mooie foto's!
groet,
Kristel
(mijnthuisgevoel.blogspot.nl)

Indruk zei

Wat een leuk blog heb je! Ik ga je volgen hoor. Altijd leuk van die zelfgemaakte kadootjes voor de juffen. Je bent uiteraard van harte welkom op mijn blog hoor! Mijn foto's zijn alleen niet zo prachtig als die van jou. Pascale X

Christa zei

Wat heb je dat leuk gemaakt zeg! Ik dacht dat ik de enige was die nog een bedankje voor de juf en meester gaf.

Een reactie posten