Pages

Count your blessings

Deze week werd ik blij van de avondjes waarop ik geen afspraken had en ik me naast mijn lief op de bank nestelde, wandelden we op mijn vrije woensdagmiddag door de wijk van speeltuin naar speeltuin en voelden we aan alles dat de Sint ons land naderde.

De Sint en Piet verkleedkleren, de boot van Sinterklaas en de aftelkalender werden van zolder gehaald en met een kriebelende baard en een te kleine mijter en cape had ik samen met Piet Tijn dikke pret! In de speelhoek van Tijn en Kiki 'knutselde' ik onderstaande thematafel in elkaar.

Bij de Hema kocht ik raamstiften, eigenlijk voor mezelf, het waren de kindjes die ze van me inpikten en onze raampartij opfleurden.

Op vrijdagavond bleef Kiki thuis bij oma. Samen met Tijn gingen we voor het eerst naar Glow. Tijn vond het vooral verbluffend dat het in het station naar kipnuggets rook (friettent) en voelde zich heel wat, omdat hij in het donker met papa en mama op pad was maar vroeg zich gedurende de uitgestippelde 'Glow-route' af waar we nou precies naar toe gingen. Om ons heen horen we veel tegenvallende reacties omtrent Glow, maar als nieuwkomers hebben wij echt genoten van al het moois!
1 reacties:

Unknown zei

Die raamstiften, geweldige foto's! En natuurlijk mag je die nagellakjes op je blog zetten, hier staan ze ook op het verlanglijstje (ofwel: ze branden in mijn cadeautjeslade) :-)

Een reactie posten